СЬОГОДНІ ВІДБУЛАСЬ ПЕРША ЗУСТРІЧ ЗА ПРОГРАМОЮ ЕКСПЕРТНОГО КОНСУЛЬТУВАННЯ ДЛЯ КЕРІВНИЦТВА ТНУ ІМ. В. І. ВЕРНАДСЬКОГО «ІНСТРУМЕНТИ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В МЕНЕДЖМЕНТІ ЗВО»

Пані Тетяна Нагорняк (перший проректор Донецького національного університету імені Василя Стуса, доктор політичних наук, професор) розповіла про свій досвід роботи над різними документами стратегічної спрямованості обласного та національного рівня. Команда Стратегів висловилась про свої очікування від роботи над стратегією розвитку ТНУ ім. В. І. Вернадського та окреслила попередні основні цілі стратегії, над досягненням яких, буде працювати колектив «таврійців» найближчі 5 місяців.

Колектив університету вдячний всій команді Школи управління змінами (особисто пані Тетяні Нагорняк) і Програмі Фулбрайту в Україні (особисто пану Сергію Зайцеву) за можливість спільним зусиллями розробити стратегію розвиту ТНУ ім. В. І. Вернадського до 2027 року.

Весь наш колектив у захваті від професіоналізму та натхнення команди, яка найближчі п’ять місяців буде працювати пліч-о-пліч на розвиток нашого колективу.