СЬОГОДНІ РЕКТОРОМ УНІВЕРСИТЕТУ ВАЛЕРІЄМ БОРТНЯКОМ ПІДПИСАНО УГОДУ ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖ АКАДЕМІЄЮ ПУБЛІЧНОГО АДМІНІСТРУВАННЯ (РЕСПУБЛІКА МОЛДОВА) ТА ТАВРІЙСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ ІМЕНІ В.І. ВЕРНАДСЬКОГО

Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського продовжує активно працювати в складних умовах правового режиму воєнного стану. З метою обміну досвідом у навчально-педагогічній та науковій сферах, сприяння розвитку академічних та культурних зв’язків сьогодні ректором Університету Валерієм БОРТНЯКОМ підписано угоду про співпрацю між Академією публічного адміністрування (Республіка Молдова) та Таврійським національним університетом імені В.І. Вернадського.

Відтепер університети будуть співпрацювати у напрямах сприяння забезпеченню таких напрямів:

– обміну викладачами, дослідниками обох установ;

– прийому викладачів та дослідників обох установ, які здійснюють підготовку докторських дисертацій;

– проведення спільних досліджень, спільна публікація результатів досліджень викладачів та дослідників;

– обміну студентами, аспірантами;

– обміну довідковими даними, публікаціями, академічною інформацією та літературою;

– взаємному обміну адміністративним персоналом, приєднаним до академічних кафедр та коледжу, науково-дослідних лабораторій та центрів, бібліотек та різних адміністративних підрозділів кожної установи.

Угода значно розширює навчальні та наукові перспективи діяльності Таврійського національного університету. У студентів та аспірантів з’явились додаткові можливості отримати нові знання, ознайомитись із зарубіжним досвідом, підвищити науковий потенціал.

Творчої та ефективної співпраці!