10 ЧЕРВНЯ В АКТОВІЙ ЗАЛІ ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В.І. ВЕРНАДСЬКОГО ВІДБУЛАСЬ ОФЛАЙН-ЗУСТРІЧ «ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ»

10 червня 2023 року,  в Таврійському національному університеті імені В.І.Вернадського відбувся  традиційний загальноакадемічний та пізнавально-захоплюючий  захід офлайн – День відкритих дверей! Це  унікальна можливість для майбутніх студентів та їх батьків познайомитися ближче з університетським середовищем, ознайомитися зі спеціальностями та програмами навчання. Ректор університету, Валерій Бортняк, відкрив захід з промови, в якій привітав всіх учасників  та наголосив на тому, що ТНУ імені В.І.Вернадського є осередком якісної освіти, сучасних технологій та наукових досліджень, і університет завжди ставить своїх студентів на перше місце, надаючи їм всі необхідні знання та навички для подальшого розвитку.

 

Особливо цікавими та інформативними були виступи директорів Навчально-наукових інститутів, завідувачів кафедр, які представили свої факультети та надали учасникам детальну інформацію про навчальні програми, спеціалізації та перспективи кожного напрямку. Вони розповідали про сильні сторони своїх інститутів, досягнення викладачів та можливості для науково-дослідної роботи. Це допомогло абітурієнтам краще зрозуміти, які можливості їх чекають у майбутньому. Окрім цього, представник військової кафедри  виступив на заході, презентувавши можливості служби у Збройних Силах України. Він розповів про військову підготовку громадян України за програмою підготовки офіцерів запасу та професійні перспективи, які відкриваються для студентів на цьому напрямку. Це була велика заохочуюча можливість для тих, хто цікавиться військовою службою.

 

Ділилися досвідом та порадами для успішного навчання та кар’єри: Директор Навчально-наукового інституту управління, економіки та природокористування –Володимир Горник; Завідувачка кафедри Навчально-наукового гуманітарного інституту –Алла Петрова; Директорка Навчально-наукового інституту філології та журналістики –Наталія Кущ; Директор Навчально-наукового інституту муніципального управління та міського господарства- Володимир Кисельов; Завідувачка Загальноуніверситетської кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини – Наталія Добровольська; Директор Навчально-наукового інституту «Академії мистецтв імені С.С. Прокоф’єва» – Валерій Марченко; Заступник начальника кафедри військової підготовки Національного університету оборони України імені Івана Черняхівського полковник – Микола Клонцак;

Випускниця університету: Іванна Мадяр – завідувачка відділу інноваційного розвитку.

 

Весь день був наповнений енергією та драйвом. Учасники мали можливість обстежити кампус, зустрітися з  викладачами, студентами, які відповідали на всі запитання та поділилися досвідом. Дякуємо всім, хто відвідав наш університет на День відкритих дверей. Ми віримо, що ваше відвідування було корисним та захоплюючим, і ви отримали всю необхідну інформацію для свого майбутнього навчання. Нехай ваша освітня подорож буде повна досягнень, незабутніх моментів та успіхів! Долучайтесь до наших офіційних сторінок, щоб завжди бути на крок попереду і отримувати всі новини щодо життя Таврійського! До зустрічі в Таврійському національному університеті імені В. І. Вернадського!  Таврійський чекає на тебе!

 

Дякуємо ЗСУ, що дозволили нам сьогодні провести дану зустріч!