19-20 ЖОВТНЯ ВІДБУВСЯ ТУРНІР ОСІННЬОГО КУБКУ З БАСКЕТБОЛУ

В Таврійському національному університеті імені В.І.Вернадського з нагоди його заснування 19 та 20 жовтня пройшов турнір за осінній кубок з баскетболу. Учасники змагань – хлопці 9-11 класів зі шкіл різних районів Києва. Всього було 12 команд, з яких тільки 4 вийшло у полуфінал. Це команда Києво-Печерського ліцею номер 171, гімназії 117 імені Лесі Українки, спеціалізованої школи 252 імені Василя Симоненка Оболонського району та команда 111 школи Дарницького району.
Серйозна підготовка, яку тренери і команди провели напередодні турніру, далася взнаки. До фіналу вийшли, дійсно, найсильніші. Переможців виділяла злагоджена командна робота, відмінна гра у пас, зосередженість і висока точність. Володарем Осіннього кубку стала команда ліцею №171; 2 місце виборола команда гімназії № 117 імені Лесі Українки; бронзовим призером стала Спеціалізована школа 252.
На нагородженні вітальним словом до учасників змагань звернулися Вікторія Тромса – начальник Відділу молоді та спорту Печерської районної державної адміністрації міста Києва. Організатори побажали юним спортсменам міцного здоров’я, бадьорості, вдалих стартів і нових яскравих перемог та відзначили призерів кубками, медалями та цінними подарунками.
Виснажені, але щасливі. Завдяки іграм осіннього кубку Таврійського національного університету гравці отримали можливість  продемонструвати свої спортивні амбіції на баскетбольному майданчику, а глядачі – гарну нагоду стати свідкам того, як зростає майбутній спортивний резерв українського баскетболу.