28 БЕРЕЗНЯ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В.І. ВЕРНАДСЬКОГО

Зі вступним словом до присутніх звернувся ректор Бортняк Валерій Анатолійович, який презентував Університет, окресливши його структуру, перелік спеціальностей, особливості освітньої, наукової, міжнародної діяльності, переваги навчання тощо.

 

З вітальними словами до учасників заходу, де розповіли про напрями та спеціальності, за якими проводиться підготовка, звернулися керівники навчально-наукових інститутів: Горник Володимир Гнатович – директор ННІ управління, економіки та природокористування, Горюнова Євгенія Олександрівна – директорка НН гуманітарного інституту, Кущ Наталія Валеріївна -директорка ННІ філології та журналістики, Кисельов Володимир Борисович – директор ННІ муніципального управління та міського господарства, Добровольська Наталія Анатоліївна – завідувачка загальноуніверситетської кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини, Ніфедов Сергій Юрійович – завідувач кафедри ННІ «Академіі мистецтв імені С. С. Прокоф’єва.»

 

Неабияку зацікавленість у молоді, що стимулював їх бажання отримати більше інформації про вступ танавчання в Київському фаховому коледжі міського господарства, справив приємне враження – виступ директора цього коледжу Романової Маргарити Іванівни, яка акцентувала увагу на важливості правильного вибору майбутньої професії в контексті відбудови України.

 

Атмосфера заходу була надзвичайно теплою, доповідачі щирими та відкритими. Майбутні вступники мали змогу поспілкуватися з керівниками та представниками тих ННІ та кафедр, які їх найбільше цікавлять, та мали можливість познайомитися з Університетом.