АСОЦІАЦІЯ “UCM ITALY” ЗАЛУЧАЄ СТУДЕНТІВ З УСЬОГО СВІТУ ДО УЧАСТІ В ЛІТНІЙ ПРАКТИЦІ В ІТАЛІЇ

Це чудова можливість для молодих людей, які бажають отримати всебічний досвід у міжнародному середовищі та поглибити свої знання в обраній сфері. Програма практики в Італії надає можливість студентам працювати з професіоналами у своїй галузі, отримати нові знання та унікальний досвід роботи в італійському бізнесі та культурі. Плідна та стала співпраця Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського з Асоціацією “UCM Italy”, забезпечує здобувачів вищої освіти ефективною практичною підготовкою у готельно – ресторанних комплексах Південної Італії. Під час проходження практики студенти відвідують кращі італійські компанії та організації, ознайомляться з італійською культурою, історією та мовою.

 

На базі Лабораторії ресторанного господарства Кафедри Індустрії гостинності та сталого розвитку Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського, Асоціація “UCM Italy” організувала серію майстер-класів для студентів від відомого італійського майстра Паоло Брешіа на тему “Культура та особливості сучасної Італійської кухні”, один з яких відбувся 31 квітня 2023 року. Паоло Брешіа – президент Асоціації UCM-Italy, відомий шеф-кухар з Італії, який володіє ресторанами в різних куточках світу та є автором книги про сучасну Італійську кухню. Метою майстер-класу є підготовка студентів Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського до практики в Італії, щоб більш детально ознайомитися з культурою, традиціями італійської кухні, особливостями приготування та сервірування. Паоло Брешіа поділився своїм досвідом та знаннями з учасниками захоплюючого майстер-класу та продемонстрував низку страв, що характерні для італійської кухні, розповів про інгредієнти, які використовуються у сучасній італійській кухні. Студенти отримали можливість не тільки побачити, а й приготувати деякі з них (троколлі, спагетті з мідіями), дізналися про вибір інгредієнтів, технологію приготування та представлення страв на столі – це був важливий практичний досвід. Майстер-клас був дуже актуальним, цікавим і корисним. Щодо підготовки проходження практики в Італії кожний учасник мав змогу задати питання та отримати підтримку, допомогу, необхідні рекомендації від Паоло Брешіа. Паоло Брешіа наголосив на перевагах володіння італійською мовою та необхідних знаннях особливостей місцевої культури, зауважив, щоб студенти добре підготуватися до виїзду заздалегідь та детально ознайомилися з інформацію про місце, де вони будуть працювати.

 

Вивчення італійської мови за професійними напрямами у форматі онлайн від Асоціації “UCM Italy” для студентів БЕЗКОШТОВНО.

 

Чекаємо всіх учасників на наступному  майстер-класі від Паоло Брешіа, який  буде проходити на базі Лабораторії ресторанного господарства Кафедри Індустрії гостинності та сталого розвитку Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського  07 квітня 2023 року.