ДОРОЖНЯ КАРТА ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ З НЕПІДКОНТРОЛЬНИХ УРЯДУ УКРАЇНИ ТЕРИТОРІЙ ДОНЕЦЬКОЇ, ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ, ТЕРИТОРІЇ ВЗДОВЖ ЛІНІЇ РОЗМЕЖУВАННЯ ТА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНОЇ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ

NOVINI_9_0

СПРОЩЕНА ПРОЦЕДУРА ВСТУПУ: 6 КРОКІВ

 Якщо в тебе немає паспорта, сертифіката ЗНО або документа про загальну середню освіту (свідоцтва або атестата), ти можеш скористатися спрощеною процедурою вступу до  Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського  через Освітні Центри «Донбас—Україна», «Крим-Україна» (далі – ОЦ). Вони працюватимуть з 7 червня до 24 вересня  2021 року (дати можуть змінюватися через карантинні обмеження).

Крок 1Обери спеціальність та звернися до Освітнього Центру.

https://tnu.edu.ua/sites/default/files/normativbasa/dodatok1_10.pdf

 

Крок 2. Звернись до ОЦ  будь-якими засобами зв’язку та отримай запрошення Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського, що дозволить підтвердити мету перетину КПВВ.

+38 (096) 488-54-86 (viber, telegram)
pk@tnu.edu.ua
crimea.tnu@gmail.com

Крок 3. При перетині КПВВ покажи надруковане чи електронне запрошення.

Крок 4. Подай документи

Особисто подай заяву та заповни освітню декларацію в  Таврійському  національному університеті імені В. І. Вернадського з 7 червня до 24 вересня  2021 року.

Зверни увагу! Подати документи для вступу на бюджет потрібно до 19 липня 2021 (до цієї дати потрібно здати іспити).

З метою безпеки прізвища абітурієнтів та зарахованих студентів шифруватимуться.

Крок 5. Склади іспити

Склади на базі Центру два іспити державної підсумкової атестації (ДПА): українська мова та історія України. Твій помічник — сайт dostupnaosvita.com.ua. Тут ти знайдеш безкоштовні відеоуроки, презентації, тести. Реєстрація не потрібна.

Після цього склади один профільний вступний іспит (встановлює навчальний заклад). Якщо це передбачено для обраної тобою спеціальності, замість вступного іспиту проводиться творчий конкурс.

https://tnu.edu.ua/sites/default/files/normativbasa/dodatok4-2_3.pdf 

Крок 6. Стань студентом

Бажаємо успіхів!

Онлайн-презентація «СПРОЩЕНА ПРОЦЕДУРА ВСТУПУ ДО ВИШІВ ЧЕРЕЗ ОСВІТНІ ЦЕНТРИ-2021 – 6 ВАЖЛИВИХ КРОКІВ»:

Покрокова інструкція, яка допоможе мешканцям тимчасово окупованих територій та прифронтової зони вступити до українських вишів без паспорта, ЗНО чи свідоцтва про здобуття середньої освіти через Освітні Центри «Донбас Україна» та «Крим-Україна».

Дивитись вiдео