ДОСТУП ДО МІЖНАРОДНОГО ПОРТАЛУ ЗНАНЬ RESEARCH4LIFE

 

З 7 червня до 31 грудня 2022 року Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського надає безкоштовний доступ до порталу знань Research4Life.

 

Research4Life [https://www.research4life.org/] – це міжнародний науковий портал, метою якого є удоступнення академічних публікацій з рецензованих фахових журналів. На порталі розміщено повнотекстові ресурси провідних світових видавців наукової літератури, зокрема, Cambridge University Press, De Gruyter, Elsevier, Emerald, John Wiley & Sons, Oxford University Press, Springer Nature, Wolters Kluwer тощо; надається доступ до матеріалів баз даних Directory of Open Access Books (DOAB) та Directory of Open Access Journals (DOAJ). Безкоштовний доступ надається загалом до 74,5 тис. книг, 12,6 тис. журналів та 12 галузевих баз даних.

Матеріали Research4Life згруповані у наступні колекції:

Hinari  одна з найбільших у світі колекцій літератури з біомедичної та охорони здоров’я.

AGORA  унікальна цифрова колекція матеріалів у галузі продовольства та сільського господарства.

Портал ARDI пропонує доступ до науково-технічної інформації (дослідження з метою розвитку та інновацій).

GOALI  спеціалізована бібліотека у сфері права та суспільних наук, включаючи політичні науки, економіку, філософію, історію та багато іншого.

На порталеOARE представлені інформаційні ресурси з навколишнього середовища, включаючи екологію, географію, енергетику та багато іншого.

Hinari: https://portal.research4life.org/
AGORA: https://agora.research4life.org/
OARE: https://portal.research4life.org/
ARDI: https://ardi.research4life.org/
GOALI: https://portal.research4life.org/

 

Отримати доступ дистанційний до порталу Research4Life можуть усі співробітники і студенти Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського, що перебувають в Україні. Інституційний логін і пароль для входу надаються зацікавленим особам за запитом на адресу  sokolanv@gmail.com.