«ФОРУМ ДОБРИХ СПРАВ» У ТАВРІЙСЬКОМУ

19 квітня 2024 року, у приміщенні Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського відбувся Форум Добрих Справ під назвою “Сила партнерства”.

Форум Добрих Справ є неймовірно важливою подією, яка об’єднує в собі дух та енергію людей, спрямованих на покращення суспільства та підтримку благодійних  ініціатив.

 

Головним ініціатором та організатором Форуму виступив Інститут  розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр.

Таврійський став центральним майданчиком Форуму для зустрічі найпотужніших громадських діячів, митців, активістів, волонтерських організацій, представників великого бізнесу та благодійних фондів.

 

Відкриття заходу було надзвичайно урочистим.

Зворушливе виконання Гімну України заслуженою артисткою України Катериною Коврик.

 

Вітальні промови прозвучали від голови наглядової ради Інституту розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр, Олександра Сосіса та організаторки Форуму, Тетяни Грабан, прекрасне привітання від діячів мистецтв – Легендарної акторки, громадської діячки., народної артистки України Галини Яблонської та актору театру та кіно, заслуженого артиста України Вʼячеслава Довженко.

 

Привітання учасників Форуму прозвучали і від партнерів,  адміністрації  ТНУ імені В.І.Вернадського. Виступ проректора з навчальної роботи, кандидата технічних наук, доцента – Володимир а Ноженко свідчив про те, що університет безпосередньо відданий ідеї соціального розвитку та підтримки благодійних ініціатив, спрямованих на покращення громадянського суспільства на підтримку добрих справ.

 

 Сергій Нефедов, директор науково – навчального інституту «Донецька державна музична академія імені Сергія Прокофєва» Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського наголосив на важливості участі студентів у благодійних акціях для  формування у  молодого покоління відповідальності та співчуття. виховання почуття патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції. Анонсував також музичний виступ студентів Академії  на Форумі.  Нагадуванням про важливість постійної віри в добро та здатності кожного з нас зробити світ кращим, стали заключні слова у зверненні Сергія Нєфедова до учасників “навіть у темні часи завжди знайдеться місце для добрих справ».

 

Форум «Добрих Справ», пройшов на високому рівні!  

 

Цей захід мотивує, як  місце сили та натхнення, як  символ незламної волі та віри у краще майбутнє, де збираються люди з різних сфер життя, щоб обмінятися думками, ідеями, досвідом для знаходження оптимальних рішень.

Зусилля та рішучість учасників, які не дозволили війні порушити їхні плани, є неймовірною демонстрацією міці людського духу та спільної відповідальності за майбутнє країни.

 

Від маленьких волонтерів школярів, тендітних, але надзвичайно мужніх жінок – воїнів до великих корпорацій та міжнародних благодійних фондів, кожен вносить свій грандіозний внесок у протистояння російській агресії на підтримку України, наближаючи нашу спільну Перемогу.  Героїзм і самовідданість синів та дочок нашого народу, які стають прикладом для наслідування,  відзначатимуться не лише зараз, але й у майбутньому.

 

Кожна історія життя у війні, висвітлена на Форумі, є частиною великого національного оповідання, яку буде записано в історичні книги.

 

Нехай велика сила духу, жагуча воля до перемоги та незламність українського народу триває та продовжує надихати нас усіх на подальші досягнення!