ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ПРОГРЕСИЛЬНІ» СТВОРЮЄ НОВУ ЯКІСТЬ ОСВІТИ В УКРАЇНІ

Громадська організація «Прогресильні» – спільнота освітян, науковців, громадських діячів, студентів, активних громадян, яка створює нову якість освіти в Україні, спрямовує всі зусилля на інформування суспільства в межах України та за кордоном про необхідність понесення відповідальності росією за завдані українській освіті збитки. Організація використовує різноманітні засоби та канали комунікації для досягнення цієї мети, активно залучає міжнародні освітні інституції, університети, наукові центри, активістів та експертів з інших країн, всіх осіб, зацікавлених та небайдужих у питаннях освіти.

 

Адже через війну, продовжуються пошкодження та руйнування освітніх закладів – таких наразі 3170. З-поміж них майже 1500 закладів середньої освіти, 909 – дошкільної, 528 – вищої. Станом на кінець лютого 2023 року на $300 млн у порівнянні з грудневими обрахунками зросли збитки сфери освіти – до $8.9 млрд.

 

росія – країна агресор! росія повинна понести відповідальність за порушення міжнародного права та відшкодувати шкоду, заподіяну внаслідок збройної агресії проти України!

(За матеріалами ГО «Прогресильні»)

                                             

                                                   ВІДЕО