КОЛЕКТИВ ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В. І. ВЕРНАДСЬКОГО ЩИРО ВІТАЄ ЗАВІДУВАЧКУ ЗАГАЛЬНОУНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ КАФЕДРИ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ, СПОРТУ І ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ НАТАЛЮ ДОБРОВОЛЬСЬКУ З ОТРИМАННЯМ ПОЧЕСНОЇ НАГОРОДИ – ОРДЕН “БЕРЕГИНЯ УКРАЇНИ”

Колектив Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського щиро вітає доктора психологічних наук, доцентку, завідувачку загальноуніверситетської кафедри фізичного виховання,  спорту і здоров’я людини Наталю Добровольську  з отриманням  почесної нагороди – орден “Берегиня України” , визнанням великого внеску в розвиток нашої країни та захисту її цінностей.
 
Шановна Наталіє Анатоліївно,
 ця престижна нагорода підтверджує Вашу виняткову відданість роботі та діяльності. Ваші досягнення стали прикладом для нас усіх, і вони прокладають шлях до нашої загальної Перемоги. Нехай ця нагорода буде джерелом гордості та натхнення для Вас і Вашої родини. Хай вона спонукає Вас продовжувати працювати на благо нашої прекрасної Батьківщини. Ваша віра, мужність та принциповість є прекрасним прикладом для молодого покоління, і Ви втілюєте найкращі якості справжнього патріота.