ЛІТЕРАТУРНІ ЧИТАННЯ І НАШІ ПЕРЕМОЖЦІ ХІV МІЖНАРОДНОГО МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

     Обговорюючи питання поганого освітнього процесу, існування ЗВО, що давно втратив свою актуальність, колектив Навчально-наукового інституту філології та журналістики #ТНУ імені В. І. Вернадського наголошує на актуальних літературних доробках, які систематично публікуються колективом студентів та викладачів.
     Нещодавно було видано два збірники, де є творчість студенток-переможниць літературних конкурсів; розпочали видавати томи творів за творчістю Т. Шевченка та художніх творів нашого студентства; рефлексій про Крим, до речі, на БЕЗОПЛАТНІЙ ініціативній основі, яка не входить у навчальне навантаження, з метою патріотизму, професіоналізму!!! Якраз і для якісного освітнього процесу.
 
Укладачі Шарагіна О. В., Чернюк К. С. : #ТНУ ім.
В. І. Вернадського. 2023. 214 с. Співредактором та укладачем, до речі стала колишня студентка ТНУ Чернюк Каріна, це теж неякісний процес? Що студенти стають укладачами матеріалів! 
 
«І шевченківські читання»: збірник студентських творів за матеріалами ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка / Укладачі Шарагіна О. В., Волошинова М. О. К. : ТНУ ім.
В. І. Вернадського. 2023. 120 с.
     Пропонуємо почитати панові Михайлу #Винницькому, скільки любові до #України та #Криму у наших студентів, це теж результат неякісного навчання? Чи в могилянці, цікаво, пишуть так? 
Альманах Таврійського_2023_Гельветика
Не якісна освіта або як виграти конкурс
     Наразі ТНУ закидають тезу про неякісне освітнє середовище, слабкий навчальний процес та ще не відомо які гріхи. Проти ТНУ намагаються налаштувати академічну спільноту, Меджліс, друзів та партнерів Університету.
На нашу думку, варто подібні тези спростовувати простими фактами.
Не можемо не поділитися чудовими результатами наших студенток, які посіли призові місця в
ІІ (міському) етапі ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
Це Корчемна Ангеліна та Пальоха Тетяна, студентки 4 курсу денної форми навчання 014-У-41б.
На наступний “Всеукраїнський” ІІІ етап, який відбудеться в лютому, за кількістю балів проходить Корчемна Ангеліна.
Нагадаємо , що два роки поспіль студенти нашого університету посідають призові місця на всеукраїнському рівні. Це Павловей Ярослава та Пилипенко Юлія!
Цьогоріч ця традиція, як бачимо, продовжується! Тож пишаймося, що в Таврійському навчаються такі студенти!!!
У “НЕ якісному освітньому середовищі”, який так не влаштовує пана Винницького подібні результати неможливі!!!