ШАНОВНІ СПІВРОБІТНИКИ ТА ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ ТНУ ІМЕНІ В. І. ВЕРНАДСЬКОГО!

 
   Вчена рада університету одноголосно прийняла рішення від 18 березня 2022 р. про початок освітнього процесу в університеті з 21 березня 2022 р. всіх форм та рівнів навчання у дистанційному та гнучкому режимі роботи в синхронному та/або асинхронному режимі (відповідно до існуючого розкладу занять з використанням інформаційно-комунікаційних технологій) використовуючи набір інструментів і сервісів Google Workspace for Education.
  Також університет забезпечить особливі умови навчання (встановлення індивідуального графіку навчання, надання академічної відпустки, тощо) для тих здобувачів вищої освіти нашого університету, які перебувають в лавах ЗСУ, у підрозділах територіальної оборони або займаються волонтерською діяльністю.
   Колектив університету вдячний Міністерству освіти і науки України за постійну комунікацію з закладами освіти, гнучкі та сучасні підходи до організації навчання під час дії правового режиму воєнного стану.
   Адміністрація університету виконує всі фінансові та соціальні зобов’язання перед співробітниками та здобувачами вищої освіти університету. Ми тримаєм зв’язок із здобувачами вищої освіти через кураторів груп, завідувачів кафедр та директорів навчально-наукових інститутів.  
Звертаємось до здобувачів вищої освіти нашого університету, з проханням повідомляти сокурсникам про відновлення навчання з 21 березня 2022 р.

 

Слава Україні!