ЗАПРОШУЄМО ДО ФОРМУВАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО ФУНДАМЕНТУ ДЛЯ РОЗВИТКУ НАУКОВОЇ ДУМКИ АСПІРАНТІВ, МАГІСТРІВ І БАКАЛАВРІВ ТНУ ІМЕНІ В. І. ВЕРНАДСЬКОГО – ПЕРЕДАВАЙТЕ НАУКОВІ ВИДАННЯ ДО БІБЛІОТЕКИ!

Шановні аспіранти, кафедра публічного і приватного права, не зважаючи на карантин і війну постійно турбується про підвищення науково-методичного забезпечення вашої підготовки. 
В 216 аудиторії за дорученням ректора Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського після перемоги буде зроблено ремонт та відкрита наукова бібліотека. Нині викладачі кафедри вже передали до неї низку унікальних книг: монографій, підручників, фахових журналів з права, філософії, управління, психології, економіки – більше 300 примірників. А також більше 300 авторефератів, які стануть в нагоді під час здійснення наукової діяльності. 
Запрошуємо до формування інтелектуального фундаменту для розвитку  наукової думки аспірантів, магістрів і бакалаврів ТНУ імені В. І. Вернадського – передавайте наукові видання до бібліотеки!