ШКОЛО, ПРОЩАВАЙ – УНІВЕРСИТЕТЕ, ЗУСТРІЧАЙ!

NOVINI_9_0

Навчальний рік у розпалі!.. Сотні нових студентів приєдналися до Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. І це велика радість не лише для викладачів, а й для нас, студентів, які вже навчались тут!

Звичайно ж, університет − не школа, і все зовсім інше: нові предмети, оточення та враження. Які враження від цього у першокурсників?.. Ми поцікавились у них і почули:

 

Адріана, 1 курс, «Філологія. Романські мови та літератури (переклад включно, перша мова – французька»:  

− В університеті мені подобається, але деколи не розумію лекції викладачів. Щодо першого дня навчання, то я сильно хвилювалася і була розгублена, але потім все налагодилось. Мені до вподоби студентське життя, адже поступово, я стаю самостійною!

 

Олександр, 1 курс «Журналістика»:

− Навчання в ТНУ перевершило усі мої сподівання, а особливо колектив, з яким із цікавістю можна вести діалог та дискусію. Ще першого дня ми всі заприятелювали!  Одразу після другої пари мене обрали старостою групи. І це великий плюс для мене, адже університет − це початок нового життя і нових знайомств!

 

Юлія, 1 курс «Середня освіта. Українська мова і література»:

− В університеті подобається усе: викладачі, предмети, культурно-масова робота, яка просто вражає! Єдине,  щоб мені хотілося,   це більше інтерактивів та цікавинок, а не лише лекції та семінари…


       Отже, першокурсники стовідсотково задоволені навчанням у стінах нашого вишу. Звичайно, адже тут можна почути цікаві лекції, зустрітися з поважними людьми та застосувати власні знання на практиці! У нас є все, аби отримати гарні знання і стати майстром своєї справи!

 

Надія Огородник,
студентка ІІ курсу  спеціальності «Журналістика»