ЗУСТРІЧ ВИКЛАДАЧІВ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ МУНІЦИПАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ ТА МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В.І. ВЕРНАДСЬКОГО ТА БЕРДИЧЕВСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

Напередодні відбулася відео конференція, в який прийняли участь адміністрація, викладачі та випускники спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» Бердичевського фахового коледжу промисловості, економіки та права і викладачі навчально-наукового інституту муніципального управління та міського господарства Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського.

Зі вступним словом виступив директор коледжу Демусь І.О. Він розповів про напрямки підготовки студентів коледжу, зокрема за спеціальністю «Галузеве машинобудування». В обговоренні спільних питань прийняли участь також голова циклової комісії Мазур Л.В., куратор напрямку підготовки Рішан Т.С. та інші викладачі та студенти коледжу.

Директор ННІМУ та МГ ТНУ імені В.І. Вернадського, професор Кисельов В.Б., завідувач кафедри інституту, кандидат наук Гуйда О.Г. та доцент Скрипка К.І. розповіли про Таврійський національний університет, про напрямки підготовки студентів в ННІ муніципального управління та міського господарства, зокрема за спеціальностями 144 «Теплоенергетика» та 151 «Автоматизація та комп’ютерно – інтегровані технології».

Представники ТНУ імені В.І. Вернадського запросили випускників коледжу продовжити навчання в університеті.

Найближчим часом відбудеться чергова відео зустріч.

Зараз розглядається питання щодо встановлення договірних відносин між двома закладами вищої освіти.