СТУДЕНТСЬКИЙ ОБМІН “СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКИЙ СОЮЗ ШЕФ-КУХАРІВ UCM-ITALY”

Уявіть собі сонячне узбережжя Південної Італії, де ви насолоджуєтеся неймовірними смаками, ароматами та гостинністю.
Для студентів Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського це не мрія, а реальність завдяки проєкту EuroEst-2024, організованому спільно з Асоціацією “Середземноморський союз шеф-кухарів UCM-Italy”.
Цей унікальний проєкт надає студентам спеціальності “Готельно-ресторанна справа” неперевершену можливість отримати практичний досвід у справжньому італійському ресторанному бізнесі.

 Переваги щодо участі в EuroEst-2024?
Професійний розвиток та вдосконалення мовленнєвих навичок:
Студенти мають можливість  працювати в престижних закладах готельно-ресторанного бізнесу Італії, вивчати секрети приготування автентичних італійських страв під керівництвом досвідчених шеф-кухарів.
Спілкування з місцевими жителями та колегами допоможе значно покращити володіння мовою.

 Сертифікат італійської кулінарної школи:
успішне завершення практики забезпечить студентам сертифікат від італійської кулінарної школи, що підтвердить їхні знання та навички в галузі гастрономії і відкриє двері до міжнародної готельно-ресторанної індустрії.
 Кар’єрний зліт:
здобутий досвід і знання стануть міцною основою для професійного зростання у сфері готельно-ресторанного бізнесу та туризму.  Сертифікати відкриють нові можливості для кар’єрного старту в улюбленій галузі.

Насичена та пізнавальна практика:
літня практика в Італії проходить у теплій та дружній атмосфері, що допомагає студентам глибше зрозуміти свій вибір професії, засвоїти багато корисної інформації та відпочити, насолоджуючись новими враженнями.
EuroEst 2024 – це не просто проєкт, а спосіб змінити життя молодих людей, дати їм можливість поглибити свої знання та відкрити для себе світ гастрономії.
 Ми віримо, що цей досвід стане важливим етапом у кар’єрному розвитку наших студентів і допоможе їм реалізувати свій професійний потенціал.

Проєкт EuroEst 2024 – це результат співпраці Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського та Асоціації “Середземноморський союз шеф-кухарів UCM-Italy”, спрямований на підготовку майбутніх лідерів у галузі готельно-ресторанного бізнесу та туризму.

 Бажаємо успіхів нашим студентам! Віримо, що майбутнє гастрономії буде в руках цих талановитих молодих фахівців!