ТАВРІЙСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ В.І.ВЕРНАДСЬКОГО ОТРИМАВ ПОЧЕСНУ ВІДЗНАКУ ВІД КМДА

 

26 березня 2024 року, студентка Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського – Зборовська Маргарита Андріївна  взяла участь у Першій Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю під назвою «PROКИЇВ».

Захід відбувався у Колонній  залі Київміськради.

Девіз конференції “Розвиватимемо місто разом. Створюватимемо наукове підґрунтя для прийняття управлінських рішень” ідеально відобразив головну мету вельмишановного зібрання.

 

Обговорення шляхів подальшого розвитку столиці потребує комплексного бачення та наукового обґрунтування.

Участь молоді у Першій Всеукраїнській конференції “PROКИЇВ” свідчить про важливість їхньої ролі у суспільному житті та бажанні активно долучатися до процесів управління та прийняття важливих рішень для майбутнього столиці.

 

У рамках Конференції за вагомий внесок у розвиток системи якості вищої освіти в місті Києві, забезпечення якісної освітньо – наукової діяльності та підготовку висококваліфікованих професіоналів своєї справи  Таврійський національний  університет імені В.І.Вернадського отримав почесну відзнаку від КМДА.

 

Вітаємо кожного члена нашого колективу з цим заслуженим визнанням!

 Триумф в нашій роботі свідчить про нашу силу командного духу  та нашу здатність подолати будь-які перешкоди на шляху до успіху.

 

Нехай це досягнення буде джерелом гордості та натхнення для подальших зусиль, віримо та дбаємо про наше майбутнє.

Разом ми здатні на більше!