У ТАВРІЙСЬКОМУ ВІДБУВСЯ ТУРНІР З БАСКЕТБОЛУ

Університетський спорт знову зібрав пильні погляди фанатів та учасників спортивних змагань. 29 та 30 квітня у Таврійському відбувся турнір з баскетболу, останнього виду цьогорічної спартакіади з нагоди 161-ї річниці від дня народження Володимира Івановича Вернадського. 16 команд зі шкіл Києва доєднались до розіграшу весняного кубка. Кожна команда мала можливість проявити свою майстерність та вміння у боротьбі за перемогу.

 

Захоплюючі поєдинки, стрімка гра та непередбачуваність результатів не залишили байдужим жодного шанувальника баскетболу. Кожна команда хотіла отримати нагороду. Натхненні підтримкою своїх вболівальників та наставників, гравці тиснули суперника і не дозволяли переграти щільний захист команди. Напруга у фіналі була дуже сильною, адже зустрілися потужні команди, яким вдалось вирватись вперед і змагатися за 1 місце. Старанні дії та влучні кидки гравців не давали можливості команді-суперника вільно почувати себе на майданчику та вирватися вперед.

 

Чинне звання володаря весняного кубка з баскетболу серед юнаків загальноосвітніх навчальних закладів підтвердила команда команда ліцею 111. З невеликим відривом 2 місце посіла команда спеціалізованої школи 181. Почесне 3 місце дісталось баскетболістам із середньої загальноосвітньої школи 67. Дипломом за зайняте 4 місце нагороджено команду з ліцею 117 імені Лесі Українки. Учасники змагань отримали багато нових вражень та задоволення від спільної гри. Баскетбольні змагання запам’яталися усім неймовірними моментами та враженнями.

 

Щиро подякували організаторам турніру – ректору університету, Валерію Бортняку, та начальнику Відділу молоді та спорту Печерської районної державної адміністрації міста Києва, Вікторії Тромсі. В свою чергу організатори бажають усім учасникам подальших звершень, найкращих результатів та незабутніх вражень від занять баскетболом, який визначатиме нові вершини спорту. До зустрічі на розіграші осіннього кубка!

ВІДЕО