УЧАСТЬ У ФОРУМІ МОЛОДИХ ЮРИСТІВ УКРАЇНИ

NOVINI_9_0

На передодні Всеукраїнського тижня права 7 грудня 2019 року працівники юридичної клініки і кафедри конституційного та міжнародного права Навчально-наукового гуманітарного інституту Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського взяли участь у Форумі молодих юристів України 2019 «Захист бізнесу та виконання судових рішень».

Координаційна рада молодих юристів створює унікальний простір для обговорення проблемних питань застосування законодавства між органами державної влади, сектором бізнесу та громадськістю.

Головними ідеями форуму є:

– обговорення та пошук шляхів вирішення ключових проблем в правовому вимірі;

– налагодження ефективної та системної співпраці молодих юристів зі всієї країни, органами державної влади, місцевого самоврядування, громадськими організаціями та бізнес сектором;

– обговорення умов і можливостей професійної реалізації юристів-молодих лідерів, долучення молодих юристів до реалізації місії Форуму, правоосвітньої, правовиховної місії Координаційної Ради, нормотворчих процесів.

Дякуємо Координаційній раді молодих юристів при міністерстві юстиції України, на якому  обговорено актуальні питання сьогодення, а саме: як захистити компанію від сучасних кібер загроз, операційні заходи протидії бізнес-загрозам та взаємодія з правоохоронними органами, як захиститись від рейдерства, основні ризики в кримінальному провадженні (обшук, тимчасовий доступ, допит) а також розглянуто питання корпоративного договору та захист інтересів бізнесу у виконавчому провадженні.