ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВСТУПНИКІВ І КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ!

Парламент спростив проведення цьогорічних ЗНО, ЄВІ та ЄФВВ, а також скасував ДПА. Однак вступна кампанія-2022 відбудеться! 
 
✅ Вже найближчим часом МОН детально розкаже про порядок зарахування до закладів вищої освіти у 2022 році. Поки що – важлива інформація про реєстрацію на вступні іспити до ЗВО!
 
📌 Якщо ви зареєструвалися для участі в ЗНО (тобто заповнили реєстраційну картку, зібрали пакет документів і надіслали до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти чи віддали його керівникові закладу освіти) ー ви вже є потенційним учасником вступних іспитувань до закладів вищої освіти. 
 
📩 Можливо, у вас вже є сертифікат учасника ЗНО – тоді ви можете заходити на свою інформаційну сторінку на сайті УЦОЯО. Якщо ні – невдовзі зможете його отримати, слідкуйте за інформацією від УЦОЯО.
 
👨🏻‍🎓Якщо ж цьогоріч ви закінчуєте здобувати повну загальну середню освіту (учень/учениця ліцею, гімназії чи студент/студентка ІーІІ курсу коледжу), але ще не зареєструвалися для участі в ЗНО ー зробіть це до 9 квітня‼️Посилання: https://zno.testportal.com.ua/registration 
 
Уважно заповнюйте всі дані реєстраційної картки. Там ви побачите поля для вибору предметів ЗНО/ДПА – заповніть їх навіть попри скасування ДПА у формі ЗНО.