ВЧИМО АНГЛІЙСЬКУ ПО СВІТОВИМ СТАНДАРТАМ!!!

NOVINI_9_0

Вчимо англійську по світовим стандартам

Чи зустрічали ви колись авторів книжок, по яким навчались у школі або університеті?А от студенти, що навчаються по підручнику SpeakOut мали таку нагоду. 12 лютого у Торгівельно-економічному університеті столична молодь познайомились з ДжейДжей Вілсоном.

ДжейДжей Вілсон викладач за фахом. Він викладав в Єгипті, Лесото, Колумбії, Англії і США, навчав викладачів у 30 країнах. Тепер автор завітав до Києва. Спочатку ДжейДжей Вілсон спілкувався з викладачами, розповідав про якості якими повинні володіти діячі науки.

Конференція почалась з виступу Євгена Афанасенко, який майстерно зіграв для присутніх композицію на саксофоні. Виступ Вілсона був поділений на дві частини – перша для вчителів, а друга – для студентів. ДжейДжей розповів відвідувачам про його роботу та презентував низку своїх підручників різних рівнів складності. З його розповіді присутні дізнались чим саме цей навчальний посібник відрізняється від інших та мали нагоду подивитись декілька цікавих відео на англійській мові.

Звичайно, не обійшлось без подарунків для студентів. Наприкінці заходу організатори разом з Вілсоном провели лотерею та розіграли декілька корисних призів. Щасливчики отримали книги для вдосконалення своєї англійської мови від  ДжейДжея, але найголовнішими призами були 3 абонементи у London School of English, навчання у якій проводять най кваліфіковані викладачі з України, Великої Британії, США та інших країн.

Наближення до автора курсу SpeakOut, сприяло мотивації студентів. ДжеДжей підкорив їх своєю харизмою, та довів на прикладі, що англійська легка і потрібна наука! Автор курсу пообіцяв повернутися до Києва знов, вже з новими програмами навчання.