ВІДБУЛАСЯ УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ-БАКАЛАВРАМ 2023

7 липня 2023 року  в Таврійському національному університеті імені В.І.Вернадського відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам-бакалаврам 2023 року.

 Із традиційним привітанням виступив проректор з науково-педагогічної діяльності та інноваційного розвитку – Бессараб Олександр Володимирович, який разом з директорами ННІ Університету вручив дипломи випускникам. 
У вітальній промові проректора прозвучали теплі слова  привітання випускникам з першим важливим досягненням – здобуттям диплома бакалавра, відзначив, що цей шлях  був досить складним  через карантинні обмеження та війну, та висловив побажання: «Не зважаючи ні на що, не зупиняйтеся на досягнутому, впевнено крокуйте вперед, підкорюйте нові вершини!» Музичний подарунок від Академіі мистецтв імені С. С. Прокоф’єва Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського , який додав святковості та величі церемоніі вручення дипломів,  прозвучав у виконанні викладачів  Ольги Марченко та Владислава Мокрицького, студента академіі  Єрофея Бондаренко. Витончені музичні виступи залишили незабутні враження в серцях всіх присутніх. Найтепліші слова подяки всьому науково-педагогічному складу та співробітникам Таврійського від імені усіх випускників висловили найкращі студенти-активісти Університету.  Урочистості з нагоди свята пройшли в теплій невимушеній атмосфері, були обійми, посмішки та почуття радості. Попри війну, попри виклики – ми сьогодні разом! Дякуємо Збройним Силам Украіни!
Бажаємо Вам, дорогі випускники, впевненості в своїх силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети в ім’я Перемоги, відновлення та процвітання України!
  Запрошуємо всіх випускників до подальшого навчання у магістратурі нашого Університету.