ВІДКРИТО СПЕЦІАЛІЗОВАНУ ВЧЕНУ РАДУ Д 52.051.06

NOVINI_9_0

16 січня 2018 року відбулось перше засідання спеціалізованої Вченої ради Д 52.051.06. Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського, яка відкрита згідно наказу Міністерства освіти і науки України № 1412 від 18.12.2018 року, при Навчально-науковому інституті управління, економіки та природокористування ТНУ імені В.І Вернадського.

 

Вченій раді надано право прийняття до розгляду та проведення захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора (кандидата) економічних наук за спеціальністю 08.00.05 «Розвиток продуктивних сил і регіональна економіка» строком на 2 роки.

 

З вітальним словом до членів спеціалізованої Вченої ради звернувся в. о. ректора Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського, доктор філологічних наук, професор Володимир Павлович Казарін. Він підкреслив значущість відкриття першої, після переміщення Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського з Криму до Києва, спеціалізованої Вченої  ради, як підтвердження міцності та спадкоємності наукової школи Таврійського університету, яка була закладена 100 років тому самим Володимиром Івановичем Вернадським.