ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ЇХНЬОГО ВИРІШЕННЯ»

NOVINI_9_0

В столиці відзначають 100-річчя створення Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського.

Днями у Києві, в університеті  імені В.І. Вернадського відбулась студентська науково-практична конференція «Фізичне виховання студентів вищих навчальних закладів: здобутки, проблеми та шляхи їхнього вирішення». Організатори заходу загальновузівська кафедра фізичного виховання, спорту і здоров’я людини за сприяння Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України.

Студенти підготували цікаві доповіді щодо засад здорового способу життя, мотивацій молоді до занять фізичною культурою і спортом і здоров’язбережувальної поведінки.

 

Такі необхідні в сучасному житті знання щодо занять спортом, фізичною культурою та здорового способу життя на прикладах олімпійських цінностей заслухали студенти, що відвідали конференцію «Фізичне виховання студентів вищих навчальних закладів: здобутки, проблеми та шляхи їхнього вирішення». Київське міське відділення Національного олімпійського комітету України сприяє духовному взаємозбагаченню сучасної молоді на засадах незалежності та доброї волі в інтересах спорту і олімпійського руху. Нові реалії сьогодення диктують нові умови життя – зараз у світі успішна людина – це здорова людина, спортивна. Теми які обговорювались на конференції є потрібними та цікавими сучасній молоді.
Усі учасники конференції були відзначені грамотами та отримали сувеніри з олімпійською символікою від Київського міського відділення національного олімпійського комітету України.