ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАШОГО УНІВЕРСИТЕТУ!

Шановні друзі! 14 жовтня – День народження нашого Університету.

Щиро вітаємо викладачів, співробітників, студентів, випускників Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського з прекрасною ювілейною датою – 105-річчям!

Таврійський – це гармонійне поєднання багаторічних традицій та інновацій у сфері вищої освіти. Ми пишаємося своєю історією, яка включає яскраві сторінки подій та видатних представників наукової та творчої інтелігенції, які стояли біля витоків нашого Університету. Ми пишаємося сьогодні нашим колективом, який впевнено крокує вперед та готовий до нових викликів та звершень.

Тож, нехай наш Університет процвітає, досягає неможливого, підкорює нові вершини, розширює горизонти знань та сприяє розвитку суспільства. Нехай величезний інтелектуальний потенціал колективу, його любов до обраної професії, плідна праця, досвід, знання і надалі слугують на благо розвитку ТНУ імені В.І. Вернадського та зміцненню нашої рідної держави! Зичимо всім здоров’я, родинного щастя, наукового і творчого натхнення, невтомного прагнення до пізнання. Нехай запанує мир в нашій прекрасній Україні!

Разом до перемоги! Слава Україні!

Щиро вітаємо викладачів, співробітників, студентів, випускників Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського  з прекрасною ювілейною датою – 105-річчям!

Таврійський – це гармонійне поєднання багаторічних традицій та інновацій у сфері вищої освіти. Ми пишаємося своєю історією, яка включає  яскраві сторінки подій та  видатних представників наукової та творчої інтелігенції, які стояли біля витоків нашого Університету. Ми пишаємося сьогодні нашим колективом, який впевнено крокує вперед та  готовий до нових викликів та звершень.

 Тож, нехай наш Університет процвітає,  досягає неможливого, підкорює нові вершини, розширює  горизонти знань та сприяє  розвитку суспільства. Нехай  величезний інтелектуальний потенціал колективу, його любов до обраної професії, плідна праця, досвід, знання  і надалі слугують на благо розвитку ТНУ імені В.І. Вернадського та зміцненню нашої  рідної держави! Зичимо всім здоров’я, родинного щастя,   наукового і творчого натхнення, невтомного прагнення до пізнання. Нехай запанує мир в  нашій прекрасній Україні! 

 Разом до перемоги! Слава Україні!