ВОЛЕЙБОЛЬНІ ЗМАГАННЯ ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

NOVINI_9_0

27 листопада 2018 року у спортзалі Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського відбулися студентські волейбольні змагання, в яких брали участь 6 команд: Навчально-науковий гуманітарний інститут; Загальновузівська кафедра фізичного виховання, спорту та здоров’я людини; Київський коледж міського господарства Таврійського національного університету; Навчально-науковий інститут муніципального управління та міського господарства; Навчально-науковий інститут управління, економіки та природокористування; Навчально-науковий інститут філології та журналістики.

З самого початку та до кінця у залі було шалене напруження: студенти кожного інституту дуже емоційно вболівали за свої команди. Також треба зазначити, що атмосфера у залі була дружня: вболівальники однаково оцінювали сили як своєї команди, так і супротивника, нагороджували оплесками навіть тих, хто був не з їхнього інституту.

Змагання закінчилися перемогою Навчально-наукового гуманітарного інституту. Друге місце обійняла Загальновузівська кафедра фізичного виховання, спорту та здоров’я людини, третє — Київський коледж міського господарства ТНУ. Четверте місце дісталося Навчально-науковому інституту муніципального управління та міського господарства, п’яте — Навчально-науковому інституту управління, економіки та природокористування, а шосте — Навчально-науковому інституту філології та журналістики.

Автор Карина Храмченко

Фото Іванна Мадяр