З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ 2024 РОКОМ ТА СВІТЛИМ СВЯТОМ РІЗДВА ХРИСТОВОГО!

Шановні колеги, студенти та викладачі!

     Дозвольте привітати усіх Вас з прийдешнім Новим 2024 роком та світлим святом Різдва Христового!

     Минає старий рік, залишаючи по собі сліди випробувань та викликів,  які кожному й кожній з нас довелось пережити за цей час,

     2023-й був важким, але разом ми подолали всі труднощі,   ми справились, ми змогли, і йдемо далі з надією та визнанням наших досягнень. Приємно констатувати, що колектив нашого університету демонструє велику силу та рішучість.

     Наша головна мета – забезпечити високий рівень освіти – залишається незмінною, і ми глибоко вдячні кожному викладачу, співробітнику та студенту за вагомий внесок у цей процесс, дякуємо за вашу працю, за ваш розум, за надзвичайну відданість справі та взаємопідтримку.

     Спільна робота дозволила нам успішно провести вступну кампанію, підготувати нових фахівців і виконати низку інших надважливих завдань, наше прагнення до трансформації та реформування освітнього процесу продовжується і завдяки  ефективній роботі  всього колективу ми зберігаємо сталу позитивну динаміку розвитку.

     Зичимо Вам щедрого Нового Року, наповненого незабутніми моментами тепла та радості, любові  разом з вашими рідними та близькими. Нехай кожен день дарує вам нові здобутки та приємні враження, бажаємо кожному з вас міцного здоров’я та невичерпної енергії.

     Вперед, до нових вершин! Разом ми сила, і ми пишаємося нашим Таврійським та його великою академічною родиною!

Миру, Перемоги всім нам!

     Низький уклін всім захисникам та захисницям – героям України  які обороняли та боронять нині цілісність та суверенітет нашої держави, за їхню мужність, жертовність  та відданість.

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою, адміністрація Університету.