ЗАПРОШУЮТЬСЯ ВСІ ОХОЧІ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІV МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В.І. ВЕРНАДСЬКОГО ДО 106-Ї РІЧНИЦІ ВІД ЗАСНУВАННЯ УНІВЕРСИТЕТУ ТА КРИМСЬКОМУ ФОРУМІ

Запрошуються всі охочі взяти участь у ІV Міжнародній науково-практичній конференції Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського до 106-ї річниці від заснування університету та Кримському Форумі,
що відбудуться 17–18 жовтня 2024 року.
 
Організатори:
Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського, Професійно-технічний університет науки та технологій Гуанджоу, Коледж технологій та бізнесу Гуанджоу, Академія економічної освіти Молдови, Інститут імені Юнуса Емре в Києві, Центр українсько-європейського наукового співробітництва, Видавництво «Азіатика».
Формат проведення – змішаний.
 
Напрям роботи конференції: Крим та Чорноморський регіон: реконструктивний розвиток у воєнний та повоєнний періоди.
 
Напрями роботи та заходи форуму:
• Круглий стіл «Антиколоніальний дискурс в сучасному науково-медійному просторі України як передумова реінтеграції Криму».
• Документальна вистава «Озимі».
• Перекладацькі студії «Кримський інжир».
• Журналістський воркшоп «Сучасний Крим».
 
   Для участі в заході необхідно до 15 жовтня 2024 року (включно) заповнити заявку та надіслати на відповідну електронну скриньку тези доповідей.
 
Детальніше про подію: https://cuesc.org.ua/konf_tnu_106/