ЗМАГАННЯ ЗІ СТРІЛЬБИ “Печерський стрілець-2023”

    4 грудня 2023 року на  запрошення відділу молоді та спорту Печерської райдержадміністрації студенти та викладачі Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського відзначилися на змаганнях “Печерський стрілець-2023”   продемонстрували гарні результати.

    TSARSKY Shooting Club, який спеціалізується на короткоствольній вогнепальній зброї, виявився ідеальним місцем для проведення змагань. Інструктори Стрілецького клубу TSARSKY продемонстрували високий професіоналізм, забезпечивши безпечні та комфортні умови, відмінну організацію, індивідуальний підхід до кожного стрільця. Учасники змагались у влучності стрільби  з Glock 17 gen.5 калібром 9×19 стоячи на відстані 15 метрів, успішно виконали по 5 тренувальних та 5 залікових пострілів. Точність та впевненість в кожному пострілі свідчили не лише про високий рівень майстерності спортсменів, але й про велику відданість своєму спортивному захопленню.  

    Склад команди студентів виглядав наступним чином:

    Доля Данііл, Черікалова Катерина, Кобрин Оксана, Сулімов Кирил, Пасічник Анастасія, Пашаєв Агабек, Черненко Андрій та Кондюк Руслан.

    Викладачі долучилися у складі:

    Карпілянського Дмитра, Решетніка Сергія, Брикун Анастасії та Герасименко Романа.

Захід дуже сподобався учасникам,  чудова можливість долучитися до стрілецької спільноти, вдосконалити свої стрілецькі таланти.

Завдяки спільному досвіду та перемогам, спортивний колектив Таврійського готовий до нових викликів.

    Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити спортивні заходи!