СЬОГОДНІ МИ ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Дорогі друзі, сьогодні ми відзначаємо День Збройних Сил України!

Наші серця сповнені патріотизмом та гордістю за наших захисників та захисниць, воїнів світла, які кожного дня, щогодини виборюють свободу Батьківщини у запеклій боротьбі з ворогом.

Наші Збройні сили України – це не лише велика сила, а й єдиний дух народу, справжні герої, які дарують нам спокій та свободу, допомагають забути страх і біду, тримають фронт, доки ми, освітній сектор, виховуємо молодь – наше майбутнє. Жертовність та сміливість наших воїнів – найвищі цінності для України.

Зичимо вам, наші захисники та захисниці, міцного здоров’я, сил, витримки, добра, щасливого майбуття, злагоди вам та вашим родинам. Нехай кожен ваш день приносить нові здобутки, а кожна ваша перемога буде перемогою для кожного з нас. Уклінно дякуємо за вашу службу, за вашу відданість, відвагу, за те, що ви завжди готові стояти на захисті нашої рідної України. Повертайтеся живими та неушкодженими! Миру усім нам!

Пам’ятаймо тих, хто віддав своє життя в нерівній запеклій боротьбі українців за право бути собою. та підтримаймо всіх, хто стоїть на передовій нашої країни. Нехай наша єдність є нашою найвеличнішою силою, а перемога буде перемогою правди та справедливості. З нами правда і віра!