ЗУСТРІЧ З ФАРІДОМ ШАХБАЗЛИ

NOVINI_9_0

30 вересня 2019 року у стінах Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського відбулася зустріч студентів і працівників навчального закладу з відомим азербайджанським громадським діячем, журналістом – Фарідом Шахбазли. Зустріч розпочала Марина Гончарук – журналістка, яка координує співпрацю між різними організаціями Азербайджану та України. Вона ознайомила студентів із мультикультуралізмом.

Фарід Шахбазли – голова громадської організації «Молоді реформатори» і головний редактор сайту «Editor.az» – розповів, що азербайджанські видання завжди готові до співпраці і з радістю допоможуть журналістам-початківцям. Саме тому Фарід Шахбазли разом із Мариною Гончарук організували конкурс для студентської молоді.

Міжнародний центр мультикультуралізму в Баку організовує літню школу. Кожен учасник матиме можливість на власні очі побачити реалії життя Азербайджану, подорожувати регіоном і вивчати традиції та звичаї різних етнічних і релігійних груп. Організатори беруть на себе всі витрати учасників (крім візи і страховки) — проживання, харчування та транспортн. У школі можуть брати участь студенти, аспіранти і дослідники, які зацікавлені темою школи, добре володіють англійською мовою або бажають поглибити свої знання про мультикультуралізм Азербайджану. Основними критеріями при відборі кандидатів буде есе та відео. Студенти Таврійського університету також зможуть взяти участь.

На зустрічі журналісти-початківці зацікавлено слухали доповідачів та активно ставили запитання.

Олена Диченко
Фото – Олександр Радковський