ЗУСТРІЧ РЕКТОРА УНІВЕРСИТЕТУ ВАЛЕРІЯ БОРТНЯКА, ПРОРЕКТОРІВ ВОЛОДИМИРА НОЖЕНКА ТА ОЛЕКСАНДРА БЕССАРАБА З КЕРІВНИКОМ ДЕРЖАВНОЇ ІННОВАЦІЙНОЇ ФІНАНСОВО-КРЕДИТНОЇ УСТАНОВИ МІНІСТЕРСТВА З ПИТАНЬ СТРАТЕГІЧНИХ ГАЛУЗЕЙ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ СЕРГІЄМ ШКУРАКОВИМ

     Не зважаючи на складну ситуацію в Україні, Таврійський продовжує долати виклики сьогодення та будувати плани перспективного інноваційного розвитку.

     Відбулася зустріч ректора університету Валерія Бортняка, проректорів Володимира Ноженка та Олександра Бессараба з керівником Державної інноваційної фінансово-кредитної установи Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України Сергієм Шкураковим.

     Під час зустрічі ректор та проектори презентували Університет та розказали про готовність команди Таврійського до активної діяльності в секторі інновацій.

 

     Як результат, сторонами окреслено перспективну дорожню карту взаємодії в інноваційній діяльності та готовність укласти меморандум про співпрацю між Таврійським національним університетом імені В.І.Вернадського та Державною інноваційною фінансово-кредитною установою Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України .