ПРЕЗЕНТАЦІЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ В.І. ВЕРНАДСЬКОГО НА ПЕРІОД 2024-2034 РОКІВ

Сьогодні, 02 травня 2024 року, в нашому Таврійському відбулася нарада з ключовою темою – Проєкт  “Стратегія розвитку Таврійського національного університету В.І. Вернадського на період 2024-2034 років”.

Українське суспільство стоїть перед великими викликами, і потребує нової формації людей, які будуть готові вирішувати нагальні питання майбутнього. Це вимагає якісної та конкретної стратегії розвитку системи освіти.

Візія Університету – перший кримський університет, який надає європейську освіту, центр формування нової кримської еліти.

Місія Університету: «Готувати умови, інструменти та кадри, які у майбутньому забезпечать процес реінтеграції деокупованого Криму»

Відкрили засідання ректор – Валерій Бортняк, Народна депутатка України – Юлія  Гришина взяла вступне слово.

Свої презентації представили спікери, були заслухані ґрунтовні доповіді учасників наради.

Окреслено основні  вектори діяльності Університету, такі як:

  • Підготовка умов реінтеграції
  • Підготовка і розробка інструментів для реалізації політики реінтеграції Кримського півострова з метою одержання позитивного результату.
  • Підготовка кадрів для роботи відповідно до політики щодо реінтеграції Кримського півострова.

Представлена Стратегія отримала позитивну оцінку та підтримку від учасників заходу, оскільки є актуальною в контексті повномасштабної війни та майбутньої відбудови України. Такий підхід підкреслює значення освіти як ключового фактору в досягненні стійкого розвитку та успіху нації.

 

Детально ознайомитися з проєктом Стратегії можна за посиланням: https://tnu.edu.ua/documenti/ Зауваження та пропозиції надсилайте на електронну пошту до 24 травня 2024 року: crc@tnu.edu.ua 
 
Взаємодіємо разом заради гарного, продуктивного майбутнього!