ДО УВАГИ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В. І. ВЕРНАДСЬКОГО – ПРО АТЕСТАЦІЮ У 2024 РОЦІ

До уваги педагогічних працівників

Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського

 

     Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» від 01 липня 2014 року № 1556-VII, Положення про атестацію педагогічних працівників у Таврійському національному університеті імені В. І. Вернадського, затвердженого Вченою радою Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського (протокол № протокол № 4 від 29 листопада 2022 року, уведеного в дію наказом ректора Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського від 29 листопада 2022 року № 132-ОД), педагогічні працівники кожні п’ять років проходять атестацію.

              

    На засіданні Атестаційної комісії 29 листопада 2023 р. затверджено Список педагогічних працівників, які підлягають черговій атестації у 2024 р.

    Педагогічний працівник, який атестується в 2024 році, може подати до Атестаційної комісії документи, що на його думку свідчать про педагогічну майстерність та/або професійні досягнення – протягом п’яти робочих днів з дня оприлюднення Списку педагогічних працівників, які підлягають черговій атестації в 2024 році на вебсайті Університету, але не пізніше 13 грудня 2023 р.

    Документи можна подати в паперовому (каб. 108) або електронному вигляді. Електронний варіант документів (формат PDF, кожен документ в окремому файлі) подається за адресою електронної пошти tsentrpk@tnu.edu.ua з підтвердженням про отримання.

    Також на зазначену електронну адресу за бажання та наявності відповідних підстав можна до 15 січня 2024 р.  надіслати заяву на позачергову атестацію.

   

    Засідання Атестаційної комісії щодо визначення результатів атестації заплановане на 21 лютого 2024 р.