КОНЦЕРТ ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, ЯКІ В ДАНИЙ ЧАС ЗНАХОДЯТЬСЯ НА ЛІКУВАННІ ТА РЕАБІЛІТАЦІЇ

Сьогодні ми маємо вам розповісти про особливу подію, яка відбулася нещодавно. Студенти та викладачі Навчально-наукового інституту  «Академії мистецтв імені С. С.  Прокоф’єва»  Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського виступили з концертом перед захисниками України, які в даний час знаходяться на лікуванні та реабілітації. Ця подія стала особливою, сповненої надії та вдячності.

     Зі сцени лунали  музичні шедеври української та міжнародної класики, виконані з надзвичайним теплом та майстерністю викладачами кафедри музичного мистецтва, Ольгою Марченко та Євгенієм Сафрончиком, також були представлені захоплюючі танцювальні номери. Маємо щиро привітати студентку першого курсу кафедри хореографії та вокального мистецтва, Софію Гураш, яка вперше виступила на сцені. Її виступ був неймовірним, дебют, який обов’язково слід пам’ятати, і ми віримо в її яскраве майбутнє Кожна нота стала  особливою, кожний танцювальний рух, були спрямовані на знак подяки   за відвагу та жертовність наших воїнів, шоб  висловити їм нашу безмежну підтримку.  Воїни також  на свою адресу отримали багато теплих слів підтримки та вдячності за їхні героїчні подвиги. Бажаємо нашим захисникам, які в даний час знаходяться на лікуванні та реабілітації, швидкого і повного одужання! Мистецтво має надзвичайну силу викликати емоції та об’єднувати людей.

 

     Сьогодні ми разом говоримо: “Слава Україні!” Та віддаємо належну шану та вдячність нашим захисникам – “Слава ЗСУ!” Нехай наша країна завжди буде міцною та об’єднаною. Разом до Перемоги!