КРИМСЬКОТАТАРСЬКИЙ РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР ЧЕКАЄ НА ТЕБЕ!

NOVINI_9_0

Студенти ТНУ матимуть можливість працювати у Кримськотатарському ресурсному центрі. Про це говорив член Меджлісу кримськотатарського народу та засновник КРЦ Ескендер Барієв під час зустрічі зі студентами університету

Ескендер Барієв розповів про те, чим займається КРЦ, про завдання, які він ставить перед собою. Головною місією центру є захист прав людини в Криму та донесення інформації про їх порушення до міжнародних організацій.

“Нам дуже важливо, щоб громадськість та політичні діячі знали про ситуацію на півострові”, – Ескендер Барієв.

На заході були присутні студенти спеціальностей «Журналістика»«Право» та «Філологія». Е. Барієв сказав, що студенти будуть отримувати завдання відповідно до їх спеціальності: наприклад, журналісти зніматимуть соціальні відеоролики та висвітлюватимуть новини КРЦ. За словами представників центру, кожен, за бажанням, може тут пройти і стажування.

Ресурсний центр проводить і освітню діяльність проведення семінарів та організація освітніх курсів. Ескендер Барієв запросив студентів взятии участь у конкурсі на вступ до “Академії публічної інформації”.

На зустрічі представники КРЦ показали декілька знятих ними відеороликів, що демонструють напрями роботи організації. Розробили й план спільних заходів на найближчий час.

Дмитро Погорєлов, Ріана Абдулаєва,

студенти ІІ курсу спеціальності «Журналістика»