ЛЕКЦІЯ ІЗРАЇЛЬСЬКОГО ЕКОНОМІСТА АЛЕКСА МАГІДОВА

NOVINI_9_0

25 листопада  за підтримки Натів – Ізраїльського культурного центру в Києві в Інституті управління, економіки та природокористування ТНУ відбулася зустріч Алекса Магідова, ізраїльського економіста та бізнес-консультанта, зі студентами 2-4 курсів, які вивчають економіку, менеджмент, фінанси, готельно-ресторанну справу та ін.

Пан Алекс презентував лекцію «Економіка Ізраїлю та економічні кризи. Вплив економічних криз початку 21 ст. на економіку країни та шляху вирішення проблем». Це була неймовірна можливість поговорити про умови розвитку та особливості економіки Ізраїлю з перших уст; дізнатися, як за 71 рік існування країна спромоглася перетворитися з пустелі на одну з найрозвиненіших країн Близького Сходу, та як вдалося уникнути катастрофічних наслідків економічних криз.

Студенти Таврійського змогли не просто відвідати лекцію, а зрозуміти методи та принципи становлення ізраїльського «економічного дива».

Після лекції представниця Натів розповіла, як знайти професійне стажування чи відповідну академічну освітню програму в Ізраїлі, й де саме охочі можуть вивчити іврит у Києві. «Центр вивчення івриту» Натів – Ізраїльського культурного центру вже готується до нового набору студентів для безкоштовного навчання.