МІЖНАРОДНИЙ ЖІНОЧИЙ ДЕНЬ У ТНУ

NOVINI_9_0

6 березня в актовій залі Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського відбувся святковий концерт на честь Міжнародного жіночого дня.

 

Талановита молодь Таврійського підготувала для гостей заходу цікаву розважальну програму із яскравими хореографічними номерами, емоційним вокалом, декламацією віршів.

 

На екрані було продемонстроване відеозвернення студентів до прекрасної половини ТНУ із побажаннями щастя, любові та миру.

 

В.о. ректора Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського Володимир Павлович Казарін зі сцени привітав студенток та жінок-викладачів зі святом весни і краси. “Жінка – це не восьме диво світу, а перше!” – так почав він свою промову. А закінчив її приємними новинами: Таврійський національний університет повернув до свого бюджету кошти зі спецфонду, які «зникли» у 2014 році. Ці кошти, наголосив ректор, буде витрачено на частковий ремонт та розвиток університету. “Вже за декілька тижнів, ми сподіваємося, тут буде стояти не старе піаніно, а новий концертний рояль!” – пообіцяв Володимир Павлович.

 

Тож, амбіції ТНУ зростають, а можливості розширюються.

 

Завершився концерт нагородженням призерів конкурсу “Неймовірна історія, яку повинен почути кожен”, запальною піснею та вітаннями від усієї Таврійської родини.