ПОСВЯТА ПЕШОКУРСНИКІВ У ТАВРІЙСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ В.І. ВЕРНАДСЬКОГО

Сьогодні, 2 жовтня 2023 року, в Актовій залі Університету відбулась урочиста посвята першокурсників у студенти Таврійського Національного Університету імені В.І. Вернадського. Усміхнені обличчя, щасливі погляди і море надій та сподівань розквітають серед нас, бо це початок захоплюючої подорожі в світ знань і можливостей.

Розпочалися урочистості із спільного виконання Державного Гімну України та вшанування пам’яті Героїв, полеглих за нашу незалежність та свободи.  

З вітальним словом  виступив ректор Університету Валерій Бортняк, який побажав першокурсникам наполегливості, працьовитості, упевненості у своїх силах, щирого прагнення до знань та підкорення нових освітніх вершин. «Рушайте вперед, дорогі першокурсники, і пам’ятайте, що ми завжди тут, щоб підтримати вас у досягненні ваших цілей. Бажаю вам успіхів та найкращого у вашому університетському житті!  Примножуйте славу і традиції Університету! Нехай вам щастить на вашій життєвій дорозі!»

Кульмінаційним, хвилюючим для всіх моментом святкового ритуалу, стало проголошення клятви першокурсника і зобов’язання ними виконувати всі настанови студентів старшокурсників. Цю важливу місію здійснили студенти другого курсу ТНУ імені В.І.Вернадського Подоба Даниїл  та Татаринова Еліна.

Дорогі Першокурсники, вітаємо вас  у нашій Таврійській університетській родині! Нехай цей перший день посвяти принесе вам велику мотивацію і енергію для досягнення ваших цілей. Вивчайте, розвивайтесь і не забувайте насолоджуватися кожним моментом цього навчального шляху. Ми віримо в Вас і Ваш потенціал, і нехай ця нова сторінка в житті буде яскравою і запам’ятовуючою! Вперед до нових знань і досягнень!

Дякуємо нашим славним Збройним силам України за можливість проведення цього свята для наших першокурсників! Ваша невтомна праця, відданість та героїчний дух неоціненні. Ви тримаєте фронт, борючись за мир та безпеку нашої країни, доки ми, освітній сектор, виховуємо молодь – наше майбутнє. Ваша жертовність та сміливість – найвищі цінності для України. Нехай наше об’єднане зусилля сприяє зміцненню нашої країни та формує її майбутнє на основі знань, віри в мир і свободу. Спільно ми сильніші! Разом до Перемоги! Слава Україні!