У ТАВРІЙСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ В.І.ВЕРНАДСЬКОГО ПРОЙШОВ РОЗІГРАШ ОСІННЬОГО КУБКУ З ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ШКОЛЯРІВ 9-11 КЛАСІВ

Протягом трьох днів у Таврійському національному університеті імені В.І.Вернадського київські школярі 9-11 класів розігрували Осінній кубок з волейболу. Участь у турнірі взяли 20 команд до складу яких входили і дівчата, і хлопці. Змагання проходили за олімпійською системою – команда, яка програла вибувала з подальших змагань.
У кожній грі точилася цікава, напружена та емоційна боротьба.
У фінал вийшли команди гімназії №117 та загальноосвтнього навчального закладу №218, а боротьбу за третє місце вели команди Українського гуманітарного ліцею та загальноосвітнього навчального закладу №269. До самого завершення кожного матчу зберігалася інтрига, тому що всі команди були сильні та заслуговували на перемогу.
Осінній кубок Таварійського національного університету імені В. І. Вернадського 2023 року виборола команда гімназії №117, на другому місці – команда загальноосвітнього навчального закладу №218, бронзові призери – команда Українського гуманітарного ліцею.
Вітаємо переможців та бажаємо всім учасникам продуктивних тренувань, сильного командного духу і нових перемог.