ПРОФОРІЕНТАЦІЙНА РОБОТА СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ «ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ПРИРОДНИЧИХ НАУК»

NOVINI_9_0

Напередодні Дня відкритих дверей ТНУ ім. В.І. Вернадського, студенти кафедри «Економіки, підприємництва та природничих наук» продовжили активну профорієнтаційну роботу. Насамперед, наші студенти завітали до загальноосвітніх закладів, у яких вони навчалися, розповіли про спеціальності, які можливо отримати у ТНУ, умови вступу, переваги навчання у ТНУ та студентське життя, представили інформаційні матеріали.

Студентки гр. ПТБД-11 Гуйда Юлія та Данугян Крістіна зустрілися із випускниками Васильківської Загальноосвітньої школи I-III ступенів №6.

Студентка гр. ГРС-11 Вощула Ксенія провела зустріч з випускниками Софіївсько-Борщагівського НВК «Спеціалізована школа I-III ступенів –  Загальноосвітня школа I-III ступенів» с. Софіївська-Борщагівка Києво-Святошинського р-ну Київської обл.

Студент гр. Економіка-11 Мельник Сергій завітав до земляків у НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня» с. Залухів Ратнівського р-ну Волинської обл.

Студентки гр. Економіка-11 Гладущенко Анна та Черепичник Катерина провели профорієнтаційну роботу з учнями 10-11 класів СЗШ №103 та СЗШ №11 у м. Києві.

Студентка гр. Економіка-11 Васьковська Анастасія провела профорієнтаційну роботу з учнями 10-11 класів НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія” № 5 м. Славути Славутського р-ну Хмельницької обл. Студентка гр. Економіка-11 Мосійчук Ольга запросила до вступу у ТНУ учнів 11-класу СЗШ №7 м. Полонне Полонського р-ну Хмельницької обл.

Зустрічі проходили у дружній атмосфері, випускники активно ставили питання, заходили на сайт ТНУ та сторінки кафедри «Економіки, підприємництва та природничих наук» у соц. мережах.

Шановні абітурієнти! Отримайте найбільш затребувані ринком спеціальності: «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Економіка», «Екологія» та «Науки про землю» на  кафедрі «Економіки, підприємництва та природничих наук».  

Приєднуйтесь до нас у соц. мережах: сторінки кафедри Instagram: tnu.v https://www.facebook.com/groups/133553834030081/

Студенти гр. Економіка-11