ПРОЙШЛИ КУБКИ З ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ДІВЧАТ І ЗМІШАНИХ КОМАНД

Протягом минулого в тижня в спортивному залі   Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського відбувся розіграш двох кубків з волейболу серед дівчат і змішаних команд.

Участь у змаганнях взяли  52 шкільні команди з усіх районів Києва.

 

Кожен з пʼяти ігрових днів був насичений цікавою та динамічною грою. Учасники продемонстрували командну підтримку, спортивний характер і налаштованість на боротьбу, сміливо та впевнено відігравали кожен момент, віддано боролися та старанно рухалися по майданчику, намагаючись перемогти. 

Надзвичайно напружений був півфінал, особливо емоційно проходили фінальні ігри, де глядачі гучно вболівали підтримуючи своїх фаворитів.

У підсумку, володарем весняного кубку Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського з волейболу серед змішаних команд стали – збірна ліцею №6 та фінансового ліцею, друге місце здобула команда ліцею №2 імені Вʼячеслава Єрка, третіми стали волейболісти з Київської інженерної гімназії.

 

У змаганнях дівчат перше місце здобула середня загальноосвітня школа № 67.

Друге місце посіла команда ліцею № 111.

Нагороду за третє місце у змаганнях весняного кубку Таврійського отримала команда Київської інженерної гімназії.

На почесному четвертому місці в обох змаганнях була спеціалізована школа №129.

Учасники змагань щиро подякували організаторам турніру – ректору університету Валерію Бортняку та начальнику Відділу молоді та спорту Печерської районної державної адміністрації міста Києва – Вікторії Тромсі.

В свою чергу організатори привітали та подякували тренерам команд-учасників за їхню роботу, віру у своїх підопічних та їх прагнення боротися чесно, сміливо і натхненно, побажали  юним спортсменам міцного здоров’я, бадьорості, нових стартів і яскравих перемог.

 

Вітаємо переможців і фіналістів.

Щиро та безмежно вдячні ЗСУ, нашим захисникам і захисницям, за можливість навчатися, проводити змагання, жити повноцінним життям в цей нелегкий час.

 

До уваги! 

Вже з наступного тижня у Таврійському розпочнуться змагання з баскетболу, останнього виду цьогорічної спартакіади з нагоди 161-ї річниці від дня народження Володимира Івановича Вернадського.

Тож запрошуємо вболівальників прийти підтримати свої команди до спортивної зали університету.