РЕГІОНАЛЬНИЙ РАУНД ЗМАГАНЬ ПРОГРАМИ LEAVITT INSTITUTE

NOVINI_9_0

23 та 24 квітня 2018 року в Таврійському національному університеті імені В.І.Вернадського  відбудеться регіональний раунд змагань Програми Leavitt Institute команд  Національної Академії внутрішніх справ, Академії адвокатури України, Національного авіаційного університету, Європейського університету та Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського.

Програма щорічного курсу Levitt Institute завершується тим, що студенти, що приймали активну участь і були активними учасниками курсу,  втілюють на практиці засвоєні на заняттях  знання та навички  і захищають їх під час участі в регіональних раундах змагального   судочинства. Під час змагань учасники демонструють набуті навички проведення перехресного допиту свідків іншої сторони та виступають із заключною промовою, застосовують на практиці елементи, які використовуються в змагальній системі судочинства. Американські  під час занять  надали студентам необхідні знання та навички деяких елементів змагального судочинства.  Метою змагань є отримання та застосування знань та навичок про етичні, професійні стандарти судової системи, що є основою верховенства права і  сталої демократії.

Таврійський національний університет імені В.І.Вернадського представляє команда у складі студентів Гуманітарного інституту:

1.Наталії Шевченко

2.Єви Пархоменко

3.Іси Якупова

4.Аліси Живої

5.Юлії Майданської

6.Ольги Довганенко

7.Лаліти Мерзабаротової

8.Юлії Невзгляденко

9.Есфета Аблямітова