З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СТУДЕНТСТВА ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ МІСТА КИЄВА

Студентські роки – це не лише навчання, пари та сесії, а ще й свята, у тому числі і свято спорту. 15 листопада 2023 року в       Таврійському національному університеті з нагоди відзначення Міжнародного дня студентства, за сприяння відділу молоді та спорту Печерської районної державної адміністрації  в місті Києві відбулися змагання з волейболу серед закладів вищої освіти Печерського району міста Києва. У змаганнях узяли участь: Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського, Київський національний університет технологій та дизайну, Національний університет фізичного виховання і спорту України, Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля.  На початку заходу, із вітальним словом до присутніх звернулися Карпенко Тетяна Василівна та Слюсаренко Вікторія Петрівна головні спеціалісти відділу молоді та спорту Печерської районної  державної адміністрації у  м. Києві . Змагання розпочалися з гімну України – символу незалежності, свободи й волелюбності нашого народу. На ігровому майданчику у складі кожної команди грали троє дівчат та троє хлопців. Всі команди продемонстрували жагу до перемоги. Гравці хотіли, щоб м’яч залишався в грі якомога довше, перетворивши розіграш кожного очка на маленьку виставу для глядачів. Незабутню змагальну атмосферу створювали не чисельні, але гучні групи підтримки, які підбадьорювали свої команди для кращої гри. Зал був наповнений бадьорими вигуками, оплесками та щирими посмішками. Жодна з команд не хотіла поступатися, але як у кожному змаганні були і переможці, і переможені. Переможцем цих змагань стала команда Національного університету фізичного виховання і спорту України. Срібним призером стала команда Київського національного університету технологій та дизайну. Достойно, конкурентно змагалася й команда Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. Вона посіла 3 місце. За збірну Таврійського виступили: Танісов Махаммедалі, Лущан Олег, Малахов Дмитро, Кузьменко Юлія – Загальновузівська кафедра фізичного виховання, спорту та здоров’я людини; Халупенко Єлізавета, Голікова Ангеліна – Навчально-науковий інститут філології та журналістики; Бородавко Даниїл, Гордін Дмитро – Навчально-науковий інститут муніципального управління та міського господарства; Шиляєва Вікторія – Навчально-науковий інститут управління, економіки і природокористування; Анциферова Аліна – Навчально-науковий гуманітарний інститут; Темчук Владислав – ВСП “Київський фаховий коледж міського господарства Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського”. Переможців та призерів змагань нагородили грамотами, медалями та кубками. Вітаємо! Змагання були складним випробуванням для нашої команди, а перемога стала закономірним підсумком командних зусиль. Бажаємо команді вдалих виступів, грандіозних успіхів,  наснаги, міцного спортивного духу та нових яскравих вражень.

 

Всім учасникам дякуємо за активну участь у змаганнях!

Дякуємо організаторам за чудовий захід! Дякуємо ЗСУ за можливість жити, навчатися, працювати та змагатися!  Разом до Перемоги!