ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКОМ ООН РУХМАНІ ЧЕТРІ

NOVINI_9_0

12 березня до Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського завітала представник Організації Обʼєднаних Націй в Україні Рухмані Четрі, яка поділилась цікавими життєвими фактами та розповіла про специфіку своєї роботи

Шлях Рухмані видався дійсно нелегким. Дівчина зростала в оточенні, де ії не розуміли, адже вади зі слухом стали чималим барʼєром між нею і зовнішнім світом. Сім‘я не надавала їй потрібної підтримки, але завдяки цілеспрямованості та наполегливості Рухмані змогла подолати усі перешкоди. З часом вона захотіла для себе більшого і,  незважаючи на відмови ближніх, здобула посаду в ООН: їй запропонували роботу в Україні. Після чималих вагань Рухмані погодилася і не пожалкувала.

Розповідаючи про особливості своєї діяльності, Рухмані Четрі закликала присутніх бути сміливими, завжди вірити у себе: «Якщо у вас є мета − йдіть до неї! Завдяки своїй надії я стою тут, перед вами».

Звичайно, історія Рухмані доводить, що люди з певними фізичними вадами, можуть досягти бажаної мети, вірячи в себе і докладаючи зусиль.
                                                                                                                                 Олексій Камалін, Ріана Абдулаєва