ПРИЙОМ ЗАЯВ ДЛЯ НАРАХУВАННЯ ДОДАТКОВИХ БАЛІВ ДО СТИПЕНДІАЛЬНОГО РЕЙТИНГУ!

NOVINI_9_0

Шановні студенти!

8.05. 2018 починається прийом заяв для нарахування додаткових балів до загального стипендіального рейтингу!

Бали нараховуються за такими видами діяльності:
– науково-дослідницька / інноваційна діяльність;
– громадське життя університету;
– творча діяльність;
– спортивні досягнення.

 

Прийом заяв здійснюється на кожному інституті за окремим алгоритмом дій, який визначається Студентською радою інституту. Заяви подаються через Голову інституту, або через його заступника по освітній частині.

Алгоритм подачі заяв:

1. Кожен студент, для отримання додаткових балів заповнює заявуанкету,  заяву викладача (у разі необхідності), які встановлені «Положенням про призначення і виплати стипендій студентам, аспірантам, і докторантам» (Додаток 2.Порядок про формування рейтингу)

2. Кожен студент подає заявуанкетузаяву викладача (у разі необхідності) та докази, які підтверджують його активну діяльність в університеті.

3. Кожен студент заповнює шаблон заяви (Приклад 1).

4. Кожен студент заповнює шаблон анкети, де робить позначку навпроти діяльності, яку він здійснював протягом навчального семестру (Приклад 2).

5. У разі необхідності, студент надає заповнену заяву викладача, яка може бути підтвердженням наукової діяльності студента (у випадку відсутності інших доказів) (Приклад 3).

6. Кожен студент в обов’язковому порядку, надає роздруковані докази, які підтверджують активну діяльність студента, позначену в анкеті (Приклад 4).

7. Перелік доказів, які можуть бути підтвердженням активної діяльності студента вказано у «Положенні про призначення і виплати стипендій студентам, аспірантам, і докторантам» (Додаток 2.  Порядок про формування рейтингу)

Важливо!!!

1. Заява, анкета та заява викладача подається виключно у друкованому вигляді. У іншому випадку заява не буде прийнята на розглядання!

2.Студент подає заяву, анкету, заяву викладача і роздруковані докази разом одном пакетом! У іншому випадку, у нестачі одного з документів заява не буде прийнята на розглядання.

Прийом заяв триватиме до 18.05.2018! Усі заяви які будуть подані після цього числа, не будуть прийняті на розглядання